Hola! Soc l’Esther, graduada en Nutrició Humana i Dietètica.

Des que vaig acabar la carrera no he deixat de formar-me en diversos àmbits, especialment en la salut hormonal i el de la nutrició esportiva.

Després d’uns anys passant consulta a diversos centres, l’any 2018 vaig iniciar un dels viatges més intensos i gratificants que he fet mai: obrir el meu propi centre de Nutrició.

Compagino les consultes amb tallers de cuina i assessorament per a escoles i altres entitats. Soc també docent a l’assignatura de Dietètica i Nutrició del grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Educació a l’INEFC Lleida.

Actualment faig malabars per compaginar tot això amb el doctorat en Activitat Física i Esport, on pretenc estudiar l’impacte que té el cicle menstrual en l’estat nutricional i el rendiment en corredores d’ultrafons.

Com a Dietista-Nutricionista no entenc la salut per separat. És per això que m’agrada dedicar temps a escoltar-vos i entendre la vostra història, més enllà de l’alimentació, per a poder-vos oferir un assessorament que s’adapti al que necessiteu en cada moment.

Confio plenament en el treball en equip. És per això que, si ho creiem necessari per a garantir l’èxit en el tractament, col·laboro amb altres professionals de la salut que ens complementin i ens ajudin a aconseguir l’objectiu que busquem.

Formació

  • Graduada en Nutrició Humana i Dietètica / UdL
  • Màster en Investigació en Salut / UdL
  • Postgrau en Nutrició i Dietètica aplicada a l’Activitat Física i l’Esport / UAB
  • Màster en Bases Fisiològiques i Nutrició Aplicada a l’Esport / Instituto Internacional para la Nutrición y Ciencias del Deporte (IINCD)
  • Curs Avançat en Nutrició Clínica y Esportiva Vegetariana / ICNS
  • Curs d’Expert en nutrició i salut hormonal femenina / Centro de Estudios Avanzados en Nutrición (CEAN)
  • Antropometrista internacional nivell I per la ISAK / International Society for the Advancement of the Kinanthropometry
  • Curs d’especialització en Alimentació i nutrició en la infància / UB
  • Formació en Alimentació Complementària i BLW / Edulacta (Educación en Lactancia Materna)
  • Expert Universitari en Trastorns del comportament alimentari (TCA) i obesitat / Escuela Europea de Salud & Universitat Europea Miguel de Cervantes

ressenyes

Què opinen sobre mi?

Berta Rubió Costa
Berta Rubió Costa
2023-08-17
Anar a veure l’Esther és de les millors decisions que he pres mai! Amb ella no només he après a menjar bé amb moltes receptes incloses, sinó que també m’ha ajudat molt amb l’alimentació en relació a problemes hormonals. Aconsegueix fer-se una idea molt personalitzada de cadascú i adapta cada dieta i consell. La recomano molt!
Marc Fernàndez Ribes
Marc Fernàndez Ribes
2023-08-10
La meva experiència amb l’Esther està sent molt positiva des de fa uns anys ja que m’ha ajudat molt en el tema nutricional en l’àmbit dels esports que practico. És una noia molt propera i flexible amb la meva opinió a l’hora de fer-me la pauta nutricional.
julia granyo pasto
julia granyo pasto
2023-08-10
L’Esther té la capacitat d’adaptar totes les pautes a les teves necessitats de cada moment. Et guia des del respecte cap al teu proces i des d’una prespectiva molt personal. Ho recomano moltíssim!
Angels Minguella Torres
Angels Minguella Torres
2023-08-09
Molt professional i atenta. La recomano moltíssim.

Tens una consulta? Contacta'm.

Envia'm un missatge i comença el teu viatge cap a un Benestar Integral