Política de Privacitat

ESTHER VIVES CASTERÀSESTHER VIVES CASTERÀS » o «nosaltres») es compromet a protegir la privadesa de tots els usuaris del seu Lloc Web («la teva»). Aquesta Política de Privadesa explica les nostres pràctiques pel que fa a l’ús de les dades personals recopilades i tractades a través de la nostra web, així com les dades que ens puguis facilitar en comunicacions amb nosaltres.

RESPONSABLE DE TRACTAMENT

L’entitat responsable de les teves dades és ESTHER VIVES CASTERÀS, domiciliada a CARRER SÈNIA 23B, 25171 – ALBATÀRREC – LLEIDA (ESPANYA) amb 47695362D. Totes les comunicacions relacionades amb el tractament de les teves dades personals s’han de dirigir a info@esthervives.com

INFORMACIÓ PERSONAL QUE RECOPILEM SOBRE TU I COM LA UTILITZEM

2.1. Dades recopilades Recopilem i tractem les dades següents:
  1. a) Contacte. Pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre lloc web mitjançant l’emplenament del formulari de contacte. En aquest cas, recopilarem les dades personals següents: el teu nom, el teu correu electrònic, l’assumpte, el teu missatge.
  2. b) Treballa amb nosaltres. Si vols, ja sigui perquè has vist una oferta que t’interessa o perquè consideres que ens pots aportar valor, pots emplenar el formulari amb les dades següents: el teu nom, el teu correu, la posició que t’interessa i un missatge.
  3. c) Comentaris al bloc. Si vols deixar un comentari al nostre bloc, recopilarem les dades personals següents: el teu nom, el teu correu electrònic, el teu comentari, i la teva web (dada no obligatòria).
  4. d) Navegació. A causa dels estàndards de comunicacions a internet, quan visites la nostra pàgina web rebem automàticament la URL del lloc del qual procedes i el lloc que visites quan abandones la nostra web. També rebem l’adreça de protocol d’internet (“IP”) del vostre ordinador i el tipus de navegador que utilitzeu. Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències globals per millorar el servei. Aquesta informació no es comparteix amb tercers sense el vostre consentiment. Llevat d’això, i allò exposat a la nostra política de cookies, no recollim cap tipus de dades de caràcter personal si únicament està navegant a la pàgina web.
  5. e) Email: Si ens envies un email amb dades personals sobre tu o un tercer, tractarem les dades que ens enviïs.
És important que les dades personals que tenim sobre tu siguin precises i actuals. Ets responsable de l’exactitud de la informació que ens proporciones i espera que actualitzis la informació que ens proporciona. 2.3. Ús de dades General. Usem la teva informació personal per a les finalitats següents relacionats amb els serveis prestats: • Posar-nos en contacte amb tu i personalitzar la teva experiència, • Gestionar el servei o les accions que ens sol·licites, • Per processar les transaccions i millorar els nostres serveis i lloc web. Comunicacions comercials Si marques la casella corresponent, acceptes rebre comunicacions comercials de la nostra part pel que fa als nostres serveis i altres (veure a continuació). Si posteriorment no vols rebre informació comercial sobre nosaltres i altres serveis (definits a continuació), pots optar per no rebre-la enviant una notificació a info@esthervives.com o fent clic a l’enllaç per cancel·lar la subscripció a les nostres comunicacions per correu electrònic.

BASE JURÍDICA

Les bases jurídiques en què fonamentem el tractament de les teves dades personals són les següents: El teu consentiment informat exprés per a l’enviament de comunicacions comercials L’interès legítim d’ESTHER VIVES CASTERÀS a gestionar els serveis o les accions que els usuaris ens sol·liciten. Ens assegurem de considerar i equilibrar qualsevol possible impacte en tu (tant positiu com negatiu) i en els teus drets abans de tractar les dades personals per als nostres interessos legítims. En determinades circumstàncies, complir una obligació legal o reglamentària: significa tractar les teves dades personals quan sigui necessari per complir una obligació legal o reglamentària a què estem subjectes.

DIVULGACIÓ DE LES DADES

Tractem les teves dades de caràcter personal de manera confidencial d’acord amb la legislació aplicable. Tret que s’estableixi el contrari, les vostres dades personals no es proporcionaran a tercers. ESTHER VIVES CASTERÀS no ven o cedeix a tercers llistes amb dades personals, ni de qualsevol altre tipus, ni genera cap tipus d’ingrés per part de tercers per les dades demanades des d’aquestes pàgines. Tot i això, divulgarem determinades dades de la següent manera: Podrem compartir dades de contacte d’oportunitats de negoci amb els nostres socis/partners comercials o empreses part del nostre grup d’empreses. Podem posar les dades de caràcter personal a disposició de qualsevol empresa interessada a comprar o que compri la Companyia o una part del seu negoci i, en conseqüència, donar accés a qualsevol auditors nacionals o internacionals per dur a terme la seva “due diligence” Per a contactes i oportunitats a determinats països podrem compartir les seves dades de contacte amb les altres empreses del nostre grup empresarial. Podrem donar accés a les dades personals als nostres proveïdors de serveis amb contractes de prestació de serveis a favor de l’empresa. Requerim que tots els tercers respectin la seguretat de les vostres dades personals i les tractin d’acord amb la llei. No permetem que els nostres proveïdors de serveis externs utilitzin les teves dades personals per a les seves pròpies finalitats i només els permetem processar les teves dades personals per a fins específics i de conformitat amb les nostres instruccions.

RETENCIÓ DE DADES

Només conservem les teves dades personals durant el temps que sigui necessari per complir els fins per als quals ho hem recopilat, fins i tot per complir els requisits legals, comptables o d’informació. Per determinar el període de retenció adequat per a les dades personals, considerem la quantitat, naturalesa i sensibilitat de les dades personals, el risc potencial de dany per l’ús no autoritzat o la divulgació de les dades personals, els fins per als quals tractem les dades personals, si podem assolir aquests propòsits a través d’altres mitjans i els requisits legals aplicables.

MESURES DE SEGURETAT

ESTHER VIVES CASTERÀS ha adoptat les mesures necessàries per mantenir el nivell de seguretat requerit, segons la naturalesa de les dades personals tractades i les circumstàncies del tractament, a fi d’evitar, tant com sigui possible i sempre segons l’estat de la tècnica , la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

ELS TEUS DRETS

En virtut de les lleis de protecció de dades, tens dret a: Sol·licitar accés a les teves dades personals, sol·licitar la correcció de les dades personals que tenim sobre tu, sol·licitar l’esborrament de les teves dades personals, objectar o sol·licitar la restricció del tractament dels teus dades personals, sol·licitar la transferència de les teves dades personals a tu oa un tercer i retirar el consentiment en qualsevol moment en què depenguem del consentiment per tractar les teves dades personals. Pots fer efectius els drets abans esmentats posant-te en contacte amb nosaltres a info@esthervives.com També tens dret a presentar una queixa davant l’autoritat competent, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (Agència Espanyola de Protecció de Dades), C/. Jorge Juan, 6, 28001 Madrid, Espanya.

GENERAL

Ens reservem el dret de modificar els termes d’aquesta Política de Privadesa i et notificarem mitjançant un avís clar sobre aquests canvis per correu electrònic, al nostre lloc web, i en aquesta Política de Privadesa. Si continues utilitzant els nostres serveis després d’aquesta actualització, es considerarà que acceptes els termes nous. Si no accepteu l’actualització, aviseu-nos i eliminarem les vostres dades personals (excepte quan sigui necessari mantenir-les per a fins legals) i no podreu seguir utilitzant els nostres serveis. Llevat que una regulació local específica estableixi el contrari, la Política de privadesa es regeix per les lleis d’Espanya.